Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 28 de febrer del 2019

Sent la Creu a la Sagrada Família

El proper diumenge 10 de març arriba la tercera edició de SENT LA CREU a la Sagrada Família. Enguany serà una creu vinguda de Cambdoja la que ens presidirà i acompanyarà. La porten mons. Kike Figaredo, administrador apostòlic de la diòcesi de Battambang, el Pablo, un jove voluntari, i el Chen, un jove que va perdre una cama per les mines antipersones. És una creu on justament a Jesús li manca una cama, i l'han realitzat les víctimes de les mines del Centre Arrupe on Kike i la seva diòcesi treballen a favor dels més necessitats.
L'acte començarà a les 18h. amb una estona de pregària a la creu, acompanyada pels testimonis del Chen i el Pablo, i els cants dels joves de la comunitat filipina de Sant Agustí. Tot seguit celebrarem l'eucaristia del primer diumenge de Quaresma presidit pel sr. cardenal i amb la predicació de mons. Kike Figaredo.

Tots els joves de la diòcesi hi som convocats. No teniu encara les invitacions? Reserveu-les entrant a http://www.delejovebcn.org i recollint-les a la seu de la delegació (C/ Villaro
el 81 baixos). Recordeu que sense invitació no es podrà accedir a la Sagrada Família.