Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 6 de juny del 2019

El tren missioner

En el marc del Mes Missioner Extraordinari convocat pel Papa Francesc  per  l’octubre de 2019,  i amb el suport de la Conferència Episcopal Tarraconense les Delegacions de Missions de les Diòcesis de Catalunya, juntament amb Cristians sense Fronteres, proposen una activitat d’animació missionera.

TREN MISSIONER – DOMUND 2019 EN EL MARC DEL MES MISSIONER EXTRAORDINARI MONTSERRAT, 19 D’OCTUBRE DE 2019

Serà un espai de trobada, grups de reflexió, oració, Eucaristia, testimonis missioners amb una festa final de l’Enviament amb música i balls.

Una experiència de disponibilitat i de sortir de nosaltres mateixos, deixant les nostres comoditats i sortint, en tren: allà on l’Esperit ens enviï. Volem donar testimoni d’Església en contínua sortida.

Són convidats a participar infants i joves d’escoles i grups parroquials, i també membres de comunitats religioses, sacerdots i missioners, famílies… de les diferents diòcesis.

A través d’aquesta Web ens podeu demanar qualsevol informació addicional, comunicació, consulta o inscripcions: www.csf.es/trenmissionerdomund2019.