Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 17 de setembre del 2019

Activitats DeleJoveBCN



20 SETEMBRE - ANEU I ANUNCIEU:  Jornada de formació per a joves que s'inicien com a monitors catequistes d'adolescents. Inscripció: ANEU I ANUNCIEU - Curs d'iniciació a ser animador de fe de joves
 
 











 
10 OCTUBRE - EUCARISTIA I FESTA D'INICI DE CURS PASTORAL UNIVERSITÀRIA
Tots els universitaris sou convidats a començar el curs amb una eucaristia presidida pel bisbe Toni i un sopar amb música en directe on presentarem el nou curs.

 



20 OCTUBRE - CAFÈ YOUCAT El poder de la fe Ser dona i catòlica a la Índia Rejina Mary Selvam, nascuda a l'ïndia en una família pobre de majoria hindú, ens explicarà com la fe en Crist la va portar fins a arribar a ser avui professora universitària a la UIC.  



 



1/2/3 NOVEMBRE - WORSHIP MUSIC TRAINING - Cap de setmana de formació per a músics joves que volen aprendre el sentit de la música de lloança. Inscripció: WORSHIP MUSIC TRAINING