Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dissabte, 30 de novembre del 2019

Activitats de la delejovebcn per a començar l'Advent

01/12/19 CAFÈ YOUCAT És la nul·litat un divorci catòlic?
  • L'amor té data de caducitat? Què passa quan ens equivoquem de persona? És possible salvar un matrimoni trencat? Quina és la diferència entre nul·litat, separació i divorci? Maria Jose Torroja, lletrada del Tribunal Eclesiàstic i experta en nul·litat i matrimoni ens respondrà en aquestes i moltes altres qüestions. Tu porta les preguntes i nosaltres posem el cafè. Youcat of course. 18h a Santa Anna. Acabarem amb l'eucaristia.

07/12/19 VETLLA DE LA IMMACULADA Escolteu a Maria, la influencer de Déu
  • Un any més els joves de les tres diòcesis de la província eclesiàstica som convocats pels nostres bisbes als peus de la Mare de Déu de la Mercè per mirar-la, escoltar-la i pregar-li. Músics de les tres diòcesis ens acompanyaran. Us esperem a tots a les 21h a la Basílica de la Mercè.

També aprofitem per informar-vos de VOCES EN FEMENINO, una Jornada que un grup de noies ha organitzat amb el suport del Secretariat. Serà el proper dissabte 30 de novembre i serà una gran oportunitat per redescobrir la feminitat als ulls de la fe. Si esteu interessats encara us podeu inscriure. Està destinat especialment a noies de 18 a 35 anys. De 10h a 19h a l'Escola Santa Isabel. Inscripció: VOCES EN FEMENINO