Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



diumenge, 14 d’octubre del 2018

Activitats del nou secretariat de joventut pel mes d'octubre

11/10/18 DIÀLEGS ENTORN DEL SÍNODE 
Vols saber com està anant el Sínode? Dijous vinent a les 20h. ens trobarem per comentar la marxa del Sínode amb el bisbe Toni, prendre alguna cosa i pregar una estona. On? A la dele. Per a joves i animadors.

21/10/18 CAFÈ YOUCAT / Trobar Déu en parella?
L'Anoushiravan i la Sara van néixer i casar a Iran. Un dia van trobar una Bíblia, van començar a llegir-la i van voler saber més de Jesucrist, fins que en arribar a Barcelona, després d'un catecumenat, foren batejats. Si vols escoltar la seva història, i saber com viuen la fe en parella i en què ha canviat la fe cristiana el seu matrimoni t'esperem cafè amb mà. Cafè Youcat, of course. 18h a Santa Anna seguit de l'eucaristia.

24/10/18 EUCARISTIA PELS FRUITS DEL SÍNODE
El bisbe Toni presidirà a la catedral una eucaristia pels joves de la diòcesi pels fruits del Sínode de bisbes, que ja estarà arribant a la seva fi. Ens acompanyaran a la música joves de diverses parròquies. 20h.

26-27-28/10/18 ESCOLA D'ANIMADORS 3.0 ANEU
Segon cap de setmana de formació on a través de diverses xerrades i tallers ens capacitarem per a ser animador de la fe de joves de la generació Z o post-millenial. A l’hostatgeria del Tibidabo, Barcelona.
Ja us podeu inscriure (no cal haver fet el primer per venir).


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIYHePWKDUypcu2A9Xdx9ZW-ZVJn4mYPOb_9Pn7jSQObfxRA/viewform