Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 12 d’octubre del 2018

Sínode sobre els joves

El Sínode sobre els joves s'està realitzant durant aquest mes d'octubre. Perquè tothom pugui estar informat dels ressons que arriben, els organitzadors han creat a la pàgina web del santfeliujove un apartat dedicat a aquest esdeveniment. Us animem a què hi aneu entrant per a veure les novetats!

Al mateix temps, en aquesta pestanya del Sínode hi trobareu tota la informació i el formulari d'inscripció per a la trobada del 19 d'octubre
 
Sota el títol "Sinodejant" aquesta petita trobada vol ser un gest de comunió amb els Bisbes que s'estan reunint aquests dies. Començarà a una parròquia perquè aquesta vol recordar-nos les nostres comunitats, les nostres realitats pastorals que volen convertir-se al ritme de les propostes sinodals. Després d'una estona de pregària i sopar (cadascú es porta el seu) es farà un recorregut pel costat del riu Llobregat. Es caminarà per visualitzar, experimentar, el pelegrinatge.  
 
Ens posem en marxa amb tot allò que significa: una certa incomoditat, la itinerància, el trobar-nos...