Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 4 de maig del 2020

Nou webinar: Pastoral educativa en temps d'incertesa. Reptes pastorals postpandèmics

Ja tenim webinar de pastoral educativa a l'Escola Cristiana!. Serà aquest proper dimecres 6 de maig i du per títol Pastoral educativa en temps d'incertesa: Reptes pastorals postpandèmics. Serà conduït per l'Eloi Aran, Cap d'àrea pastoral i socioeducativa de la FECC. 

Aquest nou webinar reflexionarà sobre les bones pràctiques desenvolupades pels centres durant el temps de confinament pel COVID-19, a més de traçar "vectors-força" a desenvolupar per a la pastoral educativa en el retorn escolar del proper curs.
 
Petició de participació activa: Si algun participant vol aportar-hi alguna bona pràctica, es prega que la presenti -tot adjuntant material o enllaç per corroborar-ho- amb antelació a earan@fecc.cat. Seria interessant poder comptar amb propostes per enriquir el diàleg posterior, si bé el temps per mostrar-ho serà molt limitat. 

Us podeu inscriure aquí