Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 27 d’abril del 2020

#EsglésiaJove convida a viure la Diada de la Mare de Déu de Montserrat

#EsglésiaJove convida a aturar-nos i gaudir en clau creient de la diada de la patrona de Catalunya, la Mare de Déu de Montserrat. Per això ha elaborat una fitxa especial de la sèrie "Fent camí" (aquí). 

"Reflexió: Avui us proposo tres mirades. La primera, és una mirada que ens permet descobrir l’alegria. Elisabet viu l’alegria al rebre la salutació de Maria, i reconeix el vincle entre la fe i l’alegria. La segona, és una mirada per a descobrir, que la trobada amb Jesús ens envia als altres. No podem quedar-nos quiets, paralitzats, protegint, ens arrisquem i ens posem en camí, com Maria que surt a l’encontre de la seva cosina. I la tercera, és una mirada en motiu de la Festa de la Mare de Déu de Montserrat. Una mirada de fe, esperança i amor, cap al nostre país i tot el que això significa. L’any 2006, els bisbes de Catalunya van actualitzar la pregària de la “Visita espiritual a la Mare de Déu”. Podem fer-nos nostra una d’aquelles pregàries: Verge prodigiosa, tron puríssim on reposà l’eterna Saviesa quan vingué al món a ensenyar el camí de salvació, aconseguiu per als vostres catalans aquella fe que enfonsa les muntanyes, omple les valls i fa planer el camí de la vida."

SIJ: Secreariat Interdiocesà de Joves