Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 1 d’abril del 2020

Segona setmana de confinament: adaptem l’agenda del MCECC arran de la situació sorgida pel Coronavirus

(MCECC) Com ja sabeu, l’actualitat s’està centrant en la gestió del COVID-19 (Coronavirus). En primer lloc, des del MCECC volem enviar-vos un missatge d’ànim, desitjant que estigueu passant un confinament tranquil i gaudint del vostre temps. 
Seguint les indicacions de les autoritats pertinents, totes les activitats del Moviment programades per aquests dies van haver de ser anul·lades, posposades o adaptades. Malgrat tot, gràcies a vosaltres, el Moviment no s’atura! 
Pel que fa a l’activitat ordinària -com les reunions territorials, de responsables i dels àmbits o les del Consell Directiu- s’ha adaptat (sempre que ha estat possible) a l'esfera online. De fet, en aquest enllaç podreu veure una sèrie d’idees perquè us pugueu divertir en les vostres reunions online i fer la foto més original per compartir a les xarxes socials. (seguir llegint)