Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 29 d’octubre del 2020

Activa't amb Jesús, nova proposta de pregària comunitària on-line de Jesuïtes-Casp

Des del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana es valoren molt positivament totes aquelles iniciatives que cerquen la implicació de la comunitat educativa, més encara si es tracta de l'actualització en temps de pandèmia d'una activitat de pregària comunitària, com aquesta que ens descriu el P. Òscar Fuentes SJ des del Col·legi de Jesuïtes-Casp (Sagrat Cor de Jesús):

"Activa't amb Jesús" és un espai de pregària comunitaria, el dimecres al matí, obert a tota la comunitat educativa. Preparat pels pastoralistes de cada curs de Primària i de l'ESO juntament amb l'AMPA, animant a l'alumnat i les famílies del seu curs a participar-hi. Se celebra tots els dimecres escolars  de 8:25 a 8:55 h a l'Església de l'Escola. A l'espai de pregària els assistents participen amb cants, gestos, estones de silenci. Intenta ser un espai de trobada per compartir la dimensió espiritual de tots els membres de la comunitat educativa.

Degut a la pandèmia, aquest curs no es pot realitzar de forma presencial, però hem volgut mantenir viva la flama d'aquest moment de reflexió de forma virtual. L'enllaç dels vídeos s'envia amb l'agenda de la setmana a les famílies i al claustre del professorat. Està en creació una pàgina web i tenim un correu de contacte (activatambjesus.casp@fje.edu) per convidar a les famílies a enviar-nos les seves propostes de pregària.

Esperem podem retornar a la església de l'Escola per continuar cuidant del nostre esperit i pregar pel nostre món.

Responsable: Ferran Perelló, director de Pastoral i els equips de pastoral d'Infantil, Primària i ESO.

(Cliqueu imatge per accedir al canal youtube de "Activa't amb Jesús")