Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 29 d’octubre del 2020

Death cafè online (XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malatia)

El Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana es fa ressò de la XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia en format Covid

Des de Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida, volem estar presents en les vostres vides amb la distància imposada per la pandèmia. La jornada la farem a través de webinars en quatre dies diferents on afrontarem el Dol i l’Espiritualitat en les diferents etapes de la vida.

Les persones que vulgueu assistir-hi, cal que formalitzeu la inscripció emplenant el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Us apareixerà un missatge de confirmació a la pantalla, un cop finalitzada la inscripció, per indicar-vos que l'heu realitzat correctament i rebreu un correu a la vostra bústia de correu personal amb les indicacions.Les sessions es podràn seguir a través d'un enllaç a l'aplicació ZOOM.

El període d'inscripció romandrà obert fins a la finalització de les sessions.