Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 16 de setembre del 2020

Com puc rebre el butlletí Llambregades de pastoral educativa de la FECC?

D’ençà del mes de maig de 2020, el Departament de Pastoral de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ha estat editant un butlletí digital mensual específic (i gratuït!) per a responsables de l’àrea pastoral dels centres educatius adscrits a la FECC anomenat “Llambregades. Per trobar i retrobar-nos en l’acció evangelitzadora”. En el seu moment es va donar a conèixer a diversos mitjans de comunicació (notícia a CR) i també pels mitjans interns propis. Fins al moment s’han editat tres números que podeu trobar aquí.

Atesa l’alta demanda d’inscripcions i cercant ser més eficients en la gestió de la comunicació, s’ha procedit a substituir l’antic formulari google per la creació d’un perfil d’usuari específic a través de la pàgina web de la FECC (Si ja us hi vàreu inscriure no cal tornar-ho a fer!). En el document adjunt s’explica com fer-ho. Esperem que pugueu fer-ne difusió entre els agents de pastoral de la vostra escola, tant si formen part de l’equip pastoral del centre com si creieu que, senzillament, els pot interessar. Per la vostra informació, el proper butlletí del Llambregades s’enviarà a finals d’aquesta setmana, per si us interessa rebre’l i crear ja l’usuari. També el trobareu en pdf la propera setmana al lloc web indicat anteriorment.