Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 28 de setembre del 2020

Missa d'inici de curs per a docents catòlics. 5 d'octubre a les 19:30 a l'església de St. Josep Oriol (BCN)

Benvolguts/des docents,


Un any més us convidem a la missa d'inici de curs del Secretariat diocesà d'educació catòlica. Us animem a compartir aquesta Eucaristia tots junts per tal de presentar al Senyor aquest nou curs tan ple d'incertesa i dificultats. Confiem en l'ajuda de Déu per seguir educant als nostres infants i adolescents.

A causa de la situació de pandèmia, aquest any, no podrem compartir l'àpat habitual, però us animem a assistir-hi igualment per pregar junts.

La missa la presidirà el Bisbe Antoni Vadell, el dilluns 5 d'octubre a les 19.30 h a l'Església Sant Josep Oriol de Barcelona, al c/Diputació 145-149.

Per raons organitzatives i poder garantir la distància de seguretat, agraïm que ens contesteu aquest mateix correu per tal de confirmar l'assistència. (educaciocatolica@arqbcn.cat)

Us esperem. Rebeu una cordial salutació,