Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 15 de setembre del 2020

Primers auxilis d'educació emocional per aquest curs (Edebé)

Edebé ha preparat materials específics per a l'educació emocional per aquest inici de curs. No es tracta d'un material per al llarg del curs, sinó que està específicament pensat per a l'inici d'un curs que es presenta diferent en molts aspectes. 

Us proposem veure la presentació dels materials en aquest vídeo:
En aquest webinar et mostrarem com son i com treballar amb uns materials que volen oferir-te uns "primers auxilis" en educació emocional, treballant des del moment de l'inici de la pandèmia. Des de els 5 anys en educació infantil fins a 4t de l'eso, et proposem diferents tipus de dinàmiques.


Aquí teniu un mostrari de quatre fitxes facilitades per Edebé al Departament de Pastoral de la FECC per tal que us pogueu fer una idea del projecte d'acompanyament emocional per a les famílies "Escucha-te-me" (Descarrega't la guía aquí). (Clica la imatge per accedir a pdf)