Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 7 de setembre del 2020

De celebració presencial a celebració virtual (Escola Pia Sarrià)

Des de l’Equip de Pastoral de l’Escola cada any preparem una celebració de final de curs. És un moment on ens trobem el professorat i alumnat per tancar el lema que hem treballat durant l’any, donar  gràcies per tot allò que hem viscut i desitjar-nos un bon estiu.

Enguany, atesa la situació d’alarma sanitària i confinament provocat per la COVID 19, aquesta celebració era tot un repte per a nosaltres. Reunir alumnes d’infantil i primària amb alumnes de secundària i cicles, a més del professorat semblava una fita difícil d’assolir. Ens vàrem adonar però, que aquesta celebració en aquests moments era més necessària que mai per tal de poder acompanyar els processos de dol que havíem patit i agrair, com cadascú de nosaltres havíem estat sal i llum per altres persones.

Decidit! Calia comptar amb tothom i que tothom pogués participar-hi. Ho faríem en directe a través de la xarxa.

Vam centrar el disseny de la nostra pregària en l’evangeli Mt 5, 13-16: “Vosaltres sou la sal de la terra...” acompanyant-lo de cants, lectures, pregàries i fotografies que ens van fer arribar famílies, joves, mestres...

Va ser un moment de pregària, de comunitat, d’esperança i sobretot de poder compartir la fe en uns moments molt especials per la nostra escola ja que estàvem celebrant el 125è aniversari.

(Equip de Pastoral de l’Escola Pia de Sarrià)