Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 17 de maig del 2021

Aquest dijous 20M, comença "Ignatius 500" a les escoles

Des de pastoral de la Fundació Jesuïtes Educació ens informen de l'any ignasià "Ignatius 500", que conmemora els 500 anys de la conversió i estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa, on va escriure els Exercicis Espirituals. 

Se celebrarà a tot el món entre el 20 de maig de 2021, aniversari de la ferida que va patir Íñigo de Loyola a Pamplona, i el 31 de juliol de 2022, festivitat de Sant Ignasi.  La Companyia de Jesús ens convida a celebrar, recordar, actualitzar i viure aquests 500 anys de l'experiència que transformà la vida d'Ignasi i, des de llavors, la de moltes altres persones. 


L'acte inaugural a les escoles serà el proper dijous 20 de maig a les 10 hores. Tots els alumnes i educadors/res de les escoles  celebrarem, plegats, la inauguració de l'Ignatius 500.  Serà una celebració conjunta per donar entrada a un seguit d'actes per recordar la conversió d'Ignasi. A cada etapa educativa de les escoles es farà una activitat específica. 
També us convidem a altres dels actes virtuals d'aquest inici de l'any ignasià: 

18 de maig, de 18:00 a 19:30 h. ENTREVISTA AL PARE GENERAL, ARTURO SOSA  

20 de maig. 10:00 h. INAUGURACIÓ A TOTES LES ESCOLES DE LA COMPANYIA  


23 de maig. 20:00 h. Des de Roma: Pregària “Pelegrins amb Ignasi”