Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 13 de maig del 2021

Pregària i recursos pel Dia Mundial de l'Educació Catòlica

Avui, totes les escoles cristianes volem donar-te les gràcies, Senyor, per enviar-nos a ser testimonis de la teva vida i el teu amor.

Volem sumar-nos al Pacte Educatiu Global, juntament amb d'altres persones i grups de bona voluntat per potenciar els valors de la cura, la pau, la justícia, la bondat, la bellesa, l’acollida de l’altre i la fraternitat.

Que el nostre compromís educatiu escolti sempre el crit de les noves generacions. Que cada pas que donem promogui itineraris educatius a l’estil de Jesús, donant resposta a les greus injustícies socials, violacions dels drets, la pobresa i la cultura del descart.

Envia’ns la força del teu Esperit per continuar afavorint espais en els quals les persones vulguin aprendre a comprometre’s amb la casa comuna.

Impulsa’ns a somniar un món més humà i solidari.

Envia’ns a mostrar sempre un món més humà i més solidari.

Envia’ns a mostrar sempre nous horitzons en els quals l’hospitalitat, la solidaritat intergeneracional i els valors de la transcendència fonamentin una nova cultura on ningú quedi fora.

Amén

(13 de maig 2021)

Al web de la global catholical education trobareu diferents propostes, lectures, entrevistes, informes i recursos per documentar-te, fer reflexió sobre el pacte educatiu global i celebrar el Dia Mundial de l'Educació Catòlica: Cap a un pacte mundial per l'educació, 25 entrevistes: "Celebrant als educadors"