Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 3 de maig del 2021

L'Escola Cristiana participa a la trobada del Bisbe Antoni Vadell amb els caps de pastoral

El passat dijous, 29 d'abril, va tenir lloc la trobada de Mns. Antoni Vadell, Bisbe auxiliar de l'Arquebisbat de Barcelona, amb els caps de pastoral de les escoles cristianes juntament amb els representants de les delegacions diocesanes d'Ensenyament, Pastoral amb joves i Catequesi. Hi vàren assistir prop d'una quarantena de representants de diverses escoles, majoritàriament de la FECC, així com el Cap de pastoral. Per més informació us fem entrada de l'article que ha publicat Església de Barcelona.

Trobada amb responsables de pastoral d’escoles per crear sinergies

El Seminari Conciliar de Barcelona ha acollit la trobada amb responsables de pastoral d’escoles per reunir-se i crear sinergies tant entre els centres d’educació catòlica com amb l’Arquebisbat de Barcelona. El bisbe auxiliar Mons. Antoni Vadell ha presidit l’acte on també han participat els seus organitzadors: el director del Secretariat diocesà d’educació catòlica, Raül Adames, el director del Secretariat diocesà de pastoral amb joves, Mn. Carlos Bosch i el director del Secretariat diocesà de catequesi, Mn. Alberto Para. (seguir llegint)