Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 26 de maig del 2021

ReliReload. Carrega les piles de la classe de Religió (20h online)

 

Ja tenim disponible la inscripció per la primera proposta de formació del Programa Pastoral de la FECC per aquest estiu: "ReliReload. Carrega les piles de la classe de Religió". Es tracta d'una teleformació de 20h online que estarà disponible des del dia 1 de juliol (hi ha una aula virtual de presentació voluntària del curs de les 9:00 a les 9:30 d'aquell dia) fins el dia 11 de juliol. Es pot seguir al ritme que es vulgui, és a dir, tan es pot fer en tres dies intensius com es pot allargar segons disponibilitat horària i/o laboral. 

El disseny de la formació parteix de la replicació de la XVa Jornada de mestres i professors de religió de catalunya, però s'hi han fet diverses modificacions: S'ha augmentat i prioritzat la unitat didàctica "Avaluació Competencial de la Religió" (amb la professora de l'ISCREB Yolanda Otal) i, per tant, també el reconeixement de les hores (de 15 a 20h). La resta de les unitats didàctiques són les mateixes: "Entendre una església" (amb Elisenda Almirall, responsable de formació de Catalonia Sacra); "Eines per a la classe de religió" (amb Víctor Martínez, de l'equip de redacció del Programa FEAC); i "El pacte global per l'educació del papa Francesc" (amb José Laguna, membre de Cristianisme i Justícia). També s'ha modificat l'apartat de la cinquena unitat didàctica, i es replicarà el webinar de l'Editorial Edebé que va dirigir Glòria Díaz: "Currículum de religió; Aprenentatge híbrid; Educació emocional".

El preu és molt assequible! 19€, amb un 25% de descompte per als participants autònoms de les entitats adherides a la FECC; i totalment bonificable pels centres educatius de la FECC. 

Consulteu aquí el PROGRAMA / Feu aquí les INSCRIPCIONS (Atenció, cal estar donat d'alta d'usuari de la FECC)