Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 17 de maig del 2021

Celebració de Corpus Christi 2021 a Barcelona

El proper diumenge 6 de juny, tindrà lloc la celebració del Corpus Christi a la diòcesi de Barcelona. La Santa Missa, presidida per l'Arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, començarà a dos quarts de set de la tarda i es farà en el tradicional emplaçament del Pla de la Seu. Aquest any, la processó s'ha d elimitar a un breu recorregut amb el Santíssim Sagrament per l'avinguda de la Catedral. Els fidels romandran als seus llocs i, acabada la petita processó, es procedirà a la benedicció solemne.

La solemnitat del Corpus Christi es durà a terme seguint estrictament les mesures sanitàries i de limitació d'aformanet, per la qual cosa, serà indispensable accedir al recinte previst per als fidels amb entrada individual. Aquestes entrades es podran recollir a la sagristia de la Catedral de 10:30 a 12:30, de dilluns a dissabte, a partir del silluns 24 de maig. Informació al telèfon 933 428 260.