Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 21 de juny del 2021

La Basílica de la Sagrada Família (BSF) convoca el concurs “Tots som torres d’una mateixa humanitat”

Amb motiu de la  inauguració de la torre de la Mare de Déu de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, que tindrà lloc el mes de desembre del 2021, la Basílica de la Sagrada Família organitza el concurs «TOTS SOM TORRES D’UNA MATEIXA HUMANITAT».

El principal objectiu del concurs és que els infants i joves d'entre 6 i 14 anys s’apropin a la Basílica de la Sagrada Família a través de la torre de la Mare de Déu mitjançant un treball col·laboratiu del grup classe on s’interpel·li els infants i/o els joves i es dialogui amb ells sobre el significat que té la construcció d’una torre d’aquestes característiques i com es pot relacionar amb la construcció personal i col·lectiva de cada ésser humà i de cada col·lectiu, emprant per a això l’art visual i la narració com a elements que configuren la cultura.

Bases del concurs «TOTS SOM TORRES D’UNA MATEIXA HUMANITAT» de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona

Aquells centres que mostrin interès a participar en el concurs hauran de realitzar una inscripció (únicament com a mostra d’interès) a través d’aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CONCURS «TOTS SOM TORRES D’UNA MATEIXA HUMANITAT», abans del 9 de juliol del 2021.

A partir d’aquest moment, s’enviaran altres detalls del concurs més enllà dels que ja consten al document de les bases del concurs.

Des de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) us encoratgem a fer-vos partícips d’aquesta iniciativa atès el moment especial que representa aquesta nova fita en la construcció del temple i l’oportunitat que els infants i joves puguin establir un vincle genuí amb la Basílica de la Sagrada Família partint del coneixement construït en col·laboració amb els altres.