Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 15 de juny del 2021

Queda un mes per lliurar treballs pel premi Armengol-Mir

A data d’avui, queda un mes just per lliurar treballs per la 11a convocatòria del Premi Armengol Mir de temàtica de didàctica de la religió i/o pastoral educativa, convocat per l’Escola Cristiana i l’Editorial Baula. Podeu consultar les bases aquí.


Des del Departament de Pastoral de la FECC s’encoratja tant a professors de religió de l’escola pública com de la concertada per la temàtica de didàctica de la religió i, especialment, a totes les institucions educatives de la FECC a aportar la seva reflexió sobre les moltes i ben portades iniciatives de caràcter pastoral als centres.

Entenem el Premi Armengol-Mir com una oportunitat per poder revisar, reflexionar i presentar públicament l’activitat evangelitzadora des de les moltes vessants que ofereix el treball pastoral en la comunitat educativa: des de l’acció tutorial, els espais escolars en clau pastoral, propostes sorgides arran de la situació de pandèmia, treball amb el claustre de la pròpia identitat del centre, el treball de la interioritat en perspectiva transcendent i espiritual, activitats amb alumnes, etc.

Ara que ja es va acabant el curs, pot ser un bon moment per fer aquesta revisió i recopilar la documentació adient per tal de ser presentada de forma convenient. Ens enriqueix a tots!