Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 22 d’abril del 2021

El Bisbe Antoni Vadell cita als caps de pastoral educativa de l‘Arquebisbat de Barcelona

Mons. Antoni Vadell, Bisbe Auxiliar de l’Arquebisbat de Barcelona, ha fet arribar una carta als centres educatius citant als caps de pastoral pel proper dijous 29 d’abril a les 18:30 a la sala Sant Jordi del Seminari de Barcelona (C/Diputació 231).

Com s’indica en el text de convocatòria: “Volem convidar-te a tenir una trobada juntament amb els responsables dels secretariats diocesans d’educació catòlica, de catequesi i de pastoral amb joves del nostre Arquebisbat. Ens agradaria compartir amb tu inquietuds i alhora fer-te alguna proposta.”

El cronograma de la trobada és el següent: Paraules de benvinguda de Mons. Antoni Vadell, escolta de testimonis de joves, treball per grups reduïts i posterior posada en comú, propostes dels secretariats diocesans de joves i de catequesi.

El Departament de Pastoral de l’Escola Cristiana de Catalunya s’hi farà present i s’anima als caps de pastoral dels centres a la seva participació, tot confirmant-ho al correu educaciocatolica@arqbcn.cat