Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 15 d’abril del 2021

Un capítol d'Atzucac per la Dignitat humana

 

(Núvol interior) A finals d'abril, incorporarem una novetat a les presentacions del capítol 'dAtzucac. Presentarem un documental, amb diferents veus de la nostra societat que explicaran que és per a elles i ells, la dignitat,  aquell tret que hauria de ser inherent a tota persona, sigui quina sigui la seva condició, i que molts cops, no és tan evident. La indignitat, la invisibilitat de rostres, el rebuig cap a les persones que busquen una vida millor... són actituds ben evidents. Som cridats, tots plegats, a fer una gran comunitat humana i ens queda molt camí per recórrer.

PARTICIPA i digues la teva definició de dignitat.

Pots fer-ho al PADLET: https://padlet.com/oriolmar/Bookmarks

Tots els vostres comentaris es podran visualitzar al documental. Gràcies per la vostra participació!

Amb el títol SOM PERSONES, LA DIGNITAT estem preparant un material creatiu marca de la casa, Núvol interior. Ara fa un any que tot just vam començar aquesta aventura per acompanyar-vos i obrir clarianes, fer de la condició humana i de la seva profunditat, la nostra bandera.

Busquem veus del món de la política, de la música, poetes, periodistes, editores, persones compromeses amb el món.... Un mirada ampla i que reculli totes les sensibilitats.  Aquest capítol, el vuitè d'Atzucac, el prepararem conjuntament amb Càritas Barcelona, igual que vam fer amb el capítol Tu (la història de Ben i Tadi).

El documental s'estrenarà a finals d'abril i el capítol, per als infants de 5 a 10 anys, sortirà a finals de maig. Seguim acompanyant-vos igual que fa un any. Hi som i hi serem. Cuideu-vos molt.

Si voleu contactar amb el projecte: oriolmar@gmail.com