Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 3 de febrer del 2021

Internet: Un nou "atri dels gentils" (Problemàtica viva núm. 149)

La pandèmia ens ha posat més en contacte amb les xarxes socials, motiu pel qual ens ha semblat dedicar el número d'aquest mes de Problemàtica Viva a reflexionar sobre l'evangelització a través de les xarxes socials. Adjunt us remetem, en català i castellà, el número que porta per títol "Internet: un nou atri dels gentils del s. XXI". (Cliqueu imatge per accedir a document)

Us informem que a partir d'ara els números de Problemàtica Viva seran difosos a través del Butlletí de Notícies que tots els divendres envia l'Arquebisbat per correu electrònic a les persones que estan subscrites. 
Si no esteu subscrits a aquest Butlletí (no el confongueu amb l'Agenda de Notícies que s'envia els dilluns) podeu fer-ho a través de la pàgina web de l'arquebisbat: https://esglesia.barcelona/. A baix de tot de la pàgina trobareu el lloc per fer la subscripció. 

Salutacions cordials, 

Secretariat diocesà de pastoral familiar