Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 3 de febrer del 2021

Ja està oberta la inscripció a la XVa JORNADA DE MESTRES I PROFESSORS DE RELIGIÓ. Informeu-vos!

Amb el lema "AprendrEnsenyar", arriba la XVa Jornada de Mestres i Professors de Religió de les Diòcesis amb seu a Catalunya i Andorra, organitzada pel SIERC (Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió Catòlica) i la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya)

 (Cliqueu imatge per accedir al web d'inscripció)


Aquest any es tracta d'una jornada diferent respecte d'altres edicions ateses les circumstàncies sociosanitàres de la pandèmia; més encara quan la darrera edició, la 14a, prevista pel març de 2020, va restar suspesa. 

Resumint les novetats d'enguany:

  • S'ofereix una formació de 15h, reconegudes per la Generalitat...
  • A un cost de 15€ per participant...
  • Amb l'assistència i suport de l'ISCREB (Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona...
  • S'ofereix la formació on-line asincrònica (el participant accedeix al contingut "enllaunat" seguint el seu propi ritme i horari)... 
  • Les quatre unitats de formació estan obertes des del 12 al 23 d'abril...
  • El 24 d'abril, a les 19:30, hi haurà la celebració presencial (restringida) a Sant Julià de Lòria, Andorra i serà retransmesa online
Des del Departament de Pastoral de la FECC anirem oferint més informació detallada per assolir la màxima participació possible des de les escoles concertades.