Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 3 de febrer del 2021

Quaresma. Reserva ja la teva entrada pel ‘Sent la Creu’ d’aquest 21 de febrer

(Església Barcelona) Viu el primer diumenge de Quaresma amb esperit de conversió i pregària a la basílica de Santa Maria del Mar.

Els joves de l’arxidiòcesi de Barcelona han d’apuntar-se aquesta data a l’agenda. 21 de febrer a les 18 h a la Basílica de Santa Maria del Mar. Comença la Quaresma i amb això la, ja tradicional, celebració del Sent la Creu amb joves de tota la diòcesi, el cardenal Joan Josep Omella i els bisbes auxiliars.

Reserva la teva entrada

Complint amb totes les mesures de seguretat, els joves podran viure l’inici de la Quaresma amb una gran celebració, però per fer-ho han de reservar la seva entrada aquí. Cal donar-se pressa perquè les entrades són limitades.

Creu de Sant Climent

Aquest any ens acompanya el cardenal Baltazar Enrique Porras, ferm defensor dels drets del poble veneçolà, amb la Creu de Sant Climent, símbol de l’aliança entre els colons i els indis, sota la qual es va oficiar la primera eucaristia al continent sud-americà. El cardenal Porras és l’arquebisbe metropolità de la diòcesi de Mérida i administrador apostòlic de la arxidiòcesi de Caracas.