Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 23 de març del 2020

Catequesi des de casa (SIC)

Hola famílies! des del SIC (secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears) hem pensat que, durant aquests dies que no podreu sortir a jugar al carrer, necessitareu algun recurs per continuar amb el procés catequètic que havíem començat amb els vostres fills i filles.
Es tracta d'un recurs per fer la catequesi en família, vàlid tant si els vostres fills són d'una edat o una altra ja que a casa no els podem separar per edats, adaptat a l'espai de casa, i orientat a comprendre i viure l'Evangeli del Diumenge que vindrà.
Cada setmana us farem arribar 2 recursos: el primer serà un oratori per fer a casa i el segon una catequesi per assimilar els continguts associats a aquell oratori. Tots dos recursos us els passarem en pdf i amb cada document us adjuntarem un enllaç amb un vídeo tutorial per poder dur a la pràctica amb els vostres fills cada recurs.
Podeu triar els dies que us vagin millor i, també, si voleu fer primer l'oratori o la sessió de continguts. Nosaltres intentarem enviar el més aviat possible tots dos recursos i vosaltres us organitzeu com us vagi millor. Calculem que cada sessió pot durar, més o menys, una hora per tant, el que estem proposant són recursos per fer dues hores de catequesi en família a la setmana (recomanem fer-los en dies diferents). Deixem a la vostra consideració la possibilitat de reduir o allargar l'estona que dediqueu a cada recurs ja que ningú millor que vosaltres coneix la capacitat d'atenció i aprenentatge dels vostres fills. Adapteu com millor us sembli cada recurs i tot allò que us proposem.
Podeu trobar aquests recursos dins la nostra web: entreu a la secció "Recursos"



RECORDEU QUE TENIU TOTS ELS MATERIALS A "RECURSOS PASTORALS COVID-19"