Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 19 de març del 2020

#Preguemacasa

(CR) La llista d’iniciatives per mantenir l’Església oberta no para de créixer. La majoria de parròquies han restringit els horaris d’obertura dels edificis, d’altres han tancat. Però la comunitat cristiana continua activa. Tan bon punt es va demanar a la població quedar-se a casa per evitar nous contagis per coronavirus, s’han multiplicat els recursos per internet per no abandonar la pràctica religiosa.
La crida ‘Preguem a casa’ n’és un exemple. Circula per xarxes socials amb l’etiqueta #preguemacasa –a TwitterFacebook o a Instagram– com a contrapès a l’aturada de litúrgia pública a les parròquies. I, alhora, és una motivació a la pregària en aquest nou context de crisi sanitària. S’està configurant tota una Església virtual que, lluny de paralitzar-se pel confinament, mostra el neguit de moltes persones per mantenir activa la fe personal i comunitària. Ja ho hem vist amb com s’ha viscut primera missa sense comunitat aquest diumenge. (seguir llegint)

NOTA: VISITEU LAPÀGINA DE RECURSOS PASTORALS PEL COVID-19