Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 30 de març del 2020

PASTORAL JUVENIL EN TEMPS DE QUARANTENA

Són temps difícils aquests que vivim, i com Església ens toca com sempre estar al costat acompanyant. Des del Secretariat estem preparant una sèrie d'iniciatives online de cara a viure intensament la setmana santa. Mentrestant us oferim algunes iniciatives per viure la fe aquests dies de confinament:

PASTORAL JUVENIL EN TEMPS DE QUARANTENA

FENT CAMÍ Iniciativa del SIJ (Secretariat Interdiocesà de Joventut), on cada dia s'ofereix un repte i una fitxa per a treballar la fe des de casa. Us compartim els 10 primers posts per si voleu compartir-los en els vostres grups. Si entreu aquí us podreu subscriure:


GRUP DE WATSAPP PER ANIMADORS DE JOVES Estem a punt de crear un grup pensat perquè els animadors compartiu allò que ja ara esteu fent per acompanyar en la fe els vostres grups de joves, des del confinament i així ajudar-nos amb noves idees. Des del grup de watsapp us podreu afegir. Si voleu informació escriviu al mail.

20h. EUCARISTIA DE LA DELE
Des de la parròquia de Sant Miquel dels Sants oferim una eucaristia amb xat de pregàries pel canal de youtube delejovebcn, presidida per mn Carles o mn Bruno.

22:30h ADORACIÓ&LLOANÇA WORSHIP.CAT Al perfil d'Instagram de Worship.CAT cada nit podreu fer 30 minuts d'adoració en directe amb altres joves de Catalunya, acompanyats pels cants d'un jove músic diferent de Catalunya des de casa seva.

La propera setmana us informarem de les propostes per Setmana Santa. Estigueu atents! 
Qualsevol pregunta no dubteu en contactar al mail: djoventut@arqbcn.org o directament amb Mn Bruno o Mn Carles Bosch