Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 20 de març del 2020

Joves confinats: una pregària i un propòsit cada dia

(Laura Mor –CR) Un recés total. Així descriu la situació que vivim el director del Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears, Josep Mateu. Des del SIJ han creat un recurs de pregària perquè els joves visquin el confinament des de l’experiència cristiana. El material es titula Fent camí i consisteix en una breu fitxa de reflexió, amb una cançó, l’evangeli del dia, unes preguntes senzilles i un propòsit. També fan una crida diària des dinstagram. En aquesta entrevista analitzem dificultats i oportunitats de l’acompanyament de la fe en aquestes circumstàncies.
A la presentació del material demaneu “afrontar la situació que ens toca viure amb actitud de jove cristià!”. Com és aquesta actitud?
La intenció és que no es visqui aquest temps amb desídia, passotisme, desengany, ni tampoc amb una actitud de perdre el temps, sinó amb una actitud de créixer. És una oportunitat per recapacitar, per repensar, per refer coses que al dia a dia ens passaven de llarg. Sigui pels estudis, per l’activitat, pels calendaris tan atapeïts. És un canvi de xip aprofitant també la lectura de la quaresma. Ens aturem, reflexionem i mirem què és el que Déu ens vol dir, també com a jove. (seguir llegint)

RECORDEU QUE TENIU TOTS ELS MATERIALS A "RECURSOS PASTORALS COVID-19"