Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 10 de març del 2020

Sent la Creu de Bangassou

(esglésiajove) La creu de Bangassou i una reproducció del tradicional panot de Barcelona s’han unit com a símbols de l’acte de seguiment del Pla pastoral diocesà «SORTIM!»

El primer diumenge de Quaresma, la basílica de la Sagrada Família ha acollit una missa que ha reunit a més de dos mil fidels. L’ofici religiós ha estat presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, acompanyat del bisbe de Bangassou (Rep. Centreafricana), Mons. Juan José Aguirre, i del bisbe de Moramanga (Madagascar), Mons. Rosario Vella, SDB.

Aquesta celebració litúrgica s’ha convocat amb motiu de la quarta edició de “Sent la Creu”, una iniciativa impulsada pel Secretariat de pastoral amb joves de l’Arxidiòcesi de Barcelona i que aquest any ha estat reposicionada com l’acte central de seguiment del Pla pastoral diocesà «SORTIM!», que enguany també es dedica a la joventut. (seguir llegint)