Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 19 de març del 2020

La Fundació Pere Tarrés llança una campanya digital per oferir a famílies i infants recursos educatius per als dies de confinament

Les mesures sanitàries decretades per frenar l’expansió del COVID-19 o coronavirus ens estan portant a viure una situació excepcional i inèdita de confinament en què molts ciutadans hauran de compatibilitzar el teletreball amb haver de tenir cura dels infants a casa. La Fundació Pere Tarrés vol mostrar la seva solidaritat amb les famílies i infants en aquests moments crítics i ha decidit oferir el coneixement de què disposa a la ciutadania.
Per això a partir d’avui mateix, l’entitat llança una campanya sota el títol #EnllocComaCasa a través de la qual oferirà un recull setmanal de propostes, en format butlletí i també a través de diverses píndoles digitals, adreçada a infants i famílies amb l’objectiu de proveir-los de recursos que els poden ser útils en aquests dies de confinament. Podeu trobar tots els recursos al web https://www.peretarres.org/enlloccomacasa (seguir llegint)