Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 25 de març del 2020

Invitació a pregar tots junts, el Pare Nostre

Des del Secretariat diocesà d'Ecumenisme de l'Arquebisbat de Barcelona, i en resposta a la invitació del Papa Francesc a pregar tots junts pel final de la pandèmia, ens traslladen la invitació a pregar tots junts, el Pare Nostre, aquest dimecres 25 de març a les 12h.

"Quan preguem junts entre cristians, l'objectiu de la unitat sembla més a prop. En la comunió de la pregària, Crist està veritablement present; prega "en nosaltres", "amb nosaltres" i "per nosaltres" (Ut unum sint 22)

Aquestes són les paraules del Papa Francesc:


“Benvolguts germans i germanes, en aquests dies de prova, mentre la humanitat tremola davant l’amenaça de la pandèmia, m’agradaria proposar a tots els cristians que uneixin les seves veus al Cel. Convido a tots els caps de les esglésies i els líders de totes les comunitats cristianes, juntament amb tots els cristians de les diverses confessions a invocar el Déu Altíssim i Totpoderós, mentre simultàniament recito l’oració que Jesús el Nostre Senyor ens ha ensenyat. Per tant, convido a tothom a fer-ho diverses vegades al dia però, tots junts, a recitar el Pare Nostre dimecres 25 de març al migdia. En el dia en què molts cristians recorden l’anunci a la Mare de Déu de l’Encarnació de la Paraula, que el Senyor escolti l’oració unànime de tots els seus deixebles que es preparen per celebrar la victòria de Crist ressuscitat”.