Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



diumenge, 22 de març del 2020

Recursos salesians per pregar en confinament

(Salesians) Des que el passat 14 de març el Govern aprovés declarar l'estat d'alarma a tot el territori nacional per afrontar la situació d'emergència sanitària provocada pel coronavirus COVID-19 han estat nombroses les iniciatives agrupades sota el moviment #JoEmQuedoACasa.
Els Salesians, en línia amb l'aposta de les autoritats sanitàries sobre la importància del distanciament social i la manca de contactes entre persones com a millors bases per evitar la propagació del coronavirus i la saturació de el sistema sanitari, se sumen a les iniciatives educatives d'aquesta campanya des de diferents parts de món.
Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora
Les portes de les cases salesianes estan tancades, però les activitats estan en plena ebullició. Cada matí comencen amb els tradicionals "Bons dies" a Facebook i Instagram; també els grups de formació dels oratoris continuen la seva activitat de forma virtual, a l'igual que els estudiants dels centres educatius que recorden que no estan de vacances gràcies als cursos i tutories digitals que garanteixen l'acompanyament diari. (seguir llegint)


RECORDEU QUE TENIU TOTS ELS MATERIALS A "RECURSOS PASTORALS COVID-19"