Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 10 de desembre del 2020

Contes i cançons de Nadal amb la Companyia Bufanúvols

L’espectacle Contes i Cançons de Nadal és un conte musical que ens parla d’un pastor familiaritzat amb el cant dels ocells del bosc. Aquest personatge ens explica la història d’un seu avantpassat que fa molts i molts anys, en un poblet molt petit i en una nit misteriosament clara va acompanyar a altres pastors a veure a un infant acabat a néixer. Un infant que ens portarà paraules de pau i de germandat. És el que recordem en aquestes dates tan assenyalades. Tot amenitzat amb cançons i diferents instruments d’arreu del món. 


Pau i Carmina 

Fundadors de la Cia. Bufanúvols el 1985. Comencen el seu itinerari acompanyant la Fura dels Baus en una cercavila de Festa Major a Castellar del Vallès. Tot seguit, animen l’enviament de diferents camions d’aliments per al poble saharahuí i inicien un munt d’espectacles diversos tant per escoles de tot Catalunya amb motiu de la Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Festa de la Primavera, Sant Jordi i finals de curs… com per festes majors arreu del nostre país. Al llarg d’aquests 34 anys han actuat també per pobles i ciutats d’Astúries, Castella i Lleó, Castella la Manxa, Catalunya, Extremadura, Galícia, Illes Balears, Illes Canàries, Madrid, País Valencià, França i Israel. Contes, cercaviles, animacions i danses tradicionals d’arrel. Canten i fan cantar, ballen i fan ballar, xalen i fan xalar. Exalten el valor de l’amistat, de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per la pau interior i la pau entre els pobles. Allà on van, repeteixen… 

Pau Tarruell i Carmina Mas 

www.bufanuvols.net