Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



divendres, 4 de desembre del 2020

Migra Studium renova l’espai interreligiós com a “possibilitat de diàleg”

(CR) Aquest dijous s’ha presentat la reforma de l’espai interreligiós de la Fundació Migra Studium. Es tracta d’un espai adreçat a infants, adolescents i joves en període formatiu que contempla en el currículum competències relacionades amb la interculturalitat i la diversitat religiosa. També està adreçat a persones adultes que treballen en l’àmbit de la diversitat o que necessiten eines per interaccionar en un context de pluralisme cultural i religiós.

Aquest espai va iniciar la seva marxa l’any 2005 i ha acollit una mitjana de 3.500 persones cada any. La nova proposta es presenta com un contrapunt a les expressions d’hostilitat, de desconnexió i de coneixement superficial i ràpid d’allò que ens envolta. 

A càrrec d’Alícia Guidonet, la presentació de la renovació de l’espai interreligiós s’ha fet en tres convocatòries per tal d’atendre la situació sanitària actual. Guidonet ha mostrat les possibilitats pedagògiques de l’espai al llarg d’una hora. “L’espai és una possibilitat de diàleg”, ha apuntat. (seguir llegint)