Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 9 de desembre del 2020

Flyers nadalencs. Perquè el Nadal voli fins a cada casa!

Un “flyer” és un pamflet publicitari. Rep aquest nom del verb anglès “Fly”, volar, perquè “va volant” als destinataris. Si haguéssim de fer d’àngels que anuncien la Bona Nova del naixement de Jesús avui, no empraríem aquest recurs alat? Per això des del Departament de Pastoral de la FECC s’han elaborat un parell de flyers nadalencs destinats al primer cicle de primària i a quart de l’ESO i/o Batxillerat / Cicles Formatius.

Tot i que el document conté algun enllaç, la idea és que el paper Din-A4, imprès a les dues bandes, es doblegui i pugui ser inserit dins de l’agenda escolar, llibreta o carpeta de l’alumne fins arribar també a casa. Les activitats proposades es poden dur a terme tant a l’aula com reservar-ho per a l’àmbit familiar.

Per doblegar correctament el flyer cal, primer, doblegar en sentit vertical el paper, de forma que quedi la pàgina 3 amagada a l’interior i les pàgines 1 i  4 a una banda i la pàgina 2 al darrera. Posteriorment cal doblegar aquest “díptic allargassat” per la meitat una altra vegada, de forma que quedi la pàgina 1 com a portada i la pàgina 4 com a contraportada.

Clica imatge per accedir a Flyer Nadalenc de Primària

Clica imatge per accedir a Flyer Nadalenc de Secundària



Passos per doblegar correctament els flyers