Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 9 de desembre del 2020

Es presenta la reforma de la capella del Col·legi Montserrat realitzada pel P. Rupnik SJ

El Departament de Pastoral de la FECC es fa ressò de la invitació a la propera sessió del Seminari de Patrimoni Sacre de la Fundació Joan Maragall, on es presentarà la reforma de la capella del Col·legi Montserrat realitzada pel P. Rupnik. Pot ser interessant per a totes aquells institucions que cerquen noves respostes per al seu espai sacre o celebratiu. Cal enviar petició al correu indicat a sota per rebre enllaç.

El proper dilluns 14 de desembre, de 18 a 20h, s’esdevindrà la 24a sessió del Seminari Intern de Patrimoni Sacre (online), dedicada a l’obra realitzada o projectada als bisbats de la Tarraconense de l’artista eslovè P. Marco Ivan Rupnik SJ i l’equip multidisciplinari del Centre Aletti, de Roma.

En una primera intervenció, Mn. Pepe Chisvert ens presentarà la intervenció realitzada al temple parroquial de Sant Julià de Lòria, a Andorra. Posteriorment, la M. Mar Izuel, missionera de la Sagrada Família de Natzaret, ens presentarà la reforma de l’església escolar del Col·legi Montserrat de Barcelona. Finalment, l’Eloi Aran, arquitecte i teòleg, ens presentarà breument el projecte del P. Rupnik a la Cova de Sant Ignasi de Manresa.

Recordem que, tot i no ser un acte obert, es pot participar a la sessió adreçant una petició argumentada al correu electrònic patrimonisacre@fundaciojoanmaragall.org