Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 21 de gener del 2021

"Quines són les 3C's de la pastoral educativa integral?", primer lliurament de les videocàpsules "caFEïna"

Al llarg dels textos evangèlics hi ha una constant invitació a “estar desperts, atents, desvetllats”... En el nostre quotidià associem el desvetllar físic amb el consum de substàncies com ara el cafè. D’aquí que el Departament de Pastoral de la FECC, fent un joc de paraules, ha creat aquestes vidocàpsules de periodicitat mensual anomenades “cafeïna. Videocàpsules per desvetllar la pastoral educativa”. Cada càpsula, de 10 min. màxim de durada, respondrà a alguna qüestió relacionada amb el dia a dia de l’acció evangelitzadora en l’àmbit educatiu.

"Quines són les 3C's de la pastoral educativa integral?", primer lliurament de les videocàpsules "caFEïna"

En el tràfec de les tasques pastorals pot passar que ens deixem algun aspecte important pel camí. En aquesta videocàpsula es convida a donar un cop d’ull global a l'acció pastoral i prendre en consideració tres elements que haurien d’estar-hi sempre presents.

(Cliqueu imatge per accedir a videocàpsula)