Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 15 de març del 2021

Engeguem la 14a Jornada de Pastoral Educativa “co[n]VID[A]. He vingut perquè tinguin vida a desdir (Jn10,10)”

Avui, a partir de les 9:30 del matí, està ja disponible l’accés a la 14a Jornada de Pastoral Educativa “co[n]VID[A]. He vingut perquè tinguin vida a desdir (Jn10,10)” organitzada per l’Escola Cristiana amb el suport del Grup Edebé. Els 165 inscrits han d’haver rebut un correu electrònic indicant l’enllaç al moodle corresponent, així com totes les indicacions escaients. Si alguna persona té problemes  cal que es posi en contacte amb el Departament de Formació de la FECC.

Des d’avui, dilluns 15M, i fins al diumenge, 21M, tots els participants tenen accés a tots els continguts asincrònics (“enllaunats”) on hi trobaran: Paraules de benvinguda del P. Enric Puig SJ, Secretari General de la FECC; Himne de la 14a JPE “Et convidem”; Video de Edebé; 1a conferència “Nous escenaris, noves respostes. #TripodLearning”, a càrrec de la M. Mònica Ferré; 2a conferència “Identitat i missió en conflicte. Els dubtes del Pastoralista”, a càrrec del Dr. Oriol Quintana; Quatre Videocàpsules de Bones Pràctiques de Pastoral Educativa (recull, ampliació i agrupació tematitzada de les Trobades Territorials de Caps de Pastoral de les escoles cristianes); Vídeo de presentació de la part sincrònica (“en directe”); i, ben properament, paraules de cloenda a càrrec de Mons. Omella, Arquebisbe de Barcelona.

Dins de l’apartat asincrònic també hi ha dos continguts que, tot i estar posats pel divendres 19M, també es poden consultar al llarg de tota la setmana, els continguts de “showroom” de les editorials Santillana i Edebé.

La part “en directe”, s’esdevindrà el divendres 19M. De 11:00 a 12:00h tindran lloc els tallers. De 12:00 a 12:30 tindran lloc els showrooms en directe de les editorials Cruïlla/SM i Baula/Edelvives. Finalment, de les 12:30 (ben puntuals!) i fins a les 13:30 tindrà la Taula Rodona amb el títol “Pastoral Escolar pel s.XXI” que, de ben segur, no us deixarà indiferents!

Des del Departament de Formació de la FECC s’agraeix a totes les persones i institucions que han fet que la 14a JPE hagi estat possible i esperem que sigui un bon lloc de reflexió i innovació en l’àmbit de la pastoral educativa. 

(Imatge de capçalera del moodle de la 14a JPE)