Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 22 de març del 2021

"Nous escenaris, noves respostes: #TripodLearning" ja disponible al youtube de la FECC

"He trobat interessant el vídeo del TripodLearning. A mi m'ha cridat l'atenció la metàfora de l'arbre, amb el paral·lelisme que fa amb les arrels profundes de l'aprenentatge. Trobo que és molt visual i entenedor per reflexionar com a docent. Moltes gràcies per aquests moments de reflexió." (Montserrat C.)

"Jo he trobat molt interessant el concepte del Joc de l'Infinit, ja que sempre és important tenir una actitud flexible i especialment en educació. Penso que els cinc punts que s'esmenten són molt entenedors i que tot i que són necessaris no sempre són fàcils portar-los a terme. Però és bo de conèixer-los per intentar millorar en aquests aspectes. Moltes gràcies per donar-nos a conèixer aquestes experiències!" (Rosa Maria G.)

"El que més m'ha meravellat és el Self&COACH BOOk. Quina "currada" de llibre amb un disseny gràfic acurat i ben estructurat. El tema de la implicació dels pares... sempre un tema delicat de com fan seu l'evolució d'aprenentatge del fill/a i l'equip docent no se senti qüestionat per tot. Felicitats a la Comunitat Natzaret." (Xavier V.)

"Molt interessant la metàfora de l'arbre per tal de reflexionar com volem que siguin els nostres alumnes al cap d'uns anys. També destacar el concepte d'infinit, molt ben explicat, per tal de perdurar més enllà del present que doni sentit a allò que estem fent, la missió de la nostra escola. I, a destacar la importància de donar protagonisme a les famílies amb un paper actiu a l'avaluació valorant el procés de creixement i aprenentatge dels seus fills i filles." (Neus A.)

Aquests han estat alguns dels comentaris acollits a l'espai de fòrum posterior a la conferència "Nous escenaris, noves respostes: #Tripod Learning" impartida per la M. Mònica Ferré a la 14a Jornada de Pastoral Educativa "co[n]VID[A]". La podeu escoltar al canal de youtube de la FECC.