Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dilluns, 1 de març del 2021

Oriol Quintana: Identitat i missió en conflicte: els dubtes del pastoralista. 14JPE co[n]VID[A]

Ja ens ha arribat la ponència de l'Oriol Quintana per la 14a Jornada de Pastoral Educativa "co[n]VID[A]" amb el títol "Identitat i missió en conflicte: els dubtes del pastoralista". Des del Departament de Pastoral confirmem que és una xerrada suggeridora i, a tal efecte, comptarem també amb un espai de fòrum amb preguntes per debatre a posteriori. Aquest contingut estarà "enllaunat" i es podrà visualitzar durant la setmana del 15 al 21 de març. 

Per més informació de la 14a JPE teniu aquí el programa, el díptic, la presentació de tallers i, sobretot... LA INSCRIPCIÓ

Oriol Quintana és membre de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià, d'IQS, de la Universitat Ramon Llull. És doctor en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra. Compta amb una llarga experiència en el món de l'ensenyament i la pastoral. Ha publicat diversos llibres d'assaig, en torn a diversos autors filosòfics del segle XX, com per exemple Filosofía para una vida peor (Madrid, Punto de vista editores) o Vostè i George Orwell (Viena edicions).