Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimarts, 23 de març del 2021

Nova edició: Visual Thinking per la classe de religió amb Baula/Edelvives

 T'agradaria aprendre i ensenyar al teu alumnat a fer servir eines gràfiques per expressar-se de manera visualment comprensible?

El Visual Thinking o Pensament Visual, també anomenat aprenentatge visual / espacial o pensament d'imatge, s'ha descrit com la capacitat de percebre les paraules com una sèrie d'imatges.

És, per tant, una metodologia que consisteix a realitzar determinades tasques mentals directament a través de processos visuals, usant normalment el dibuix, patrons visuals, colors i algunes paraules claus. A més, permet expressar continguts complexos mitjançant imatges fàcilment comprensibles, aconseguint així, un millor enteniment i comprensió.

- «Però si jo no sé dibuixar!».

sí; sí que saps, i és el primer que descobriràs en aquest curs: que si saps fer un punt, una ratlla, un quadrat, un triangle, un cercle i un gargot i estàs disposat a practicar, ja pots fer Visual Thinking! (seguir llegint)