Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dimecres, 17 de març del 2021

Racó de la Bona Notícia (FEDAC - Sant Feliu)

El Racó de la Bona Notícia és un espai de reflexió i de creacióde comunitat, a partir de l'apropament a la Bona Notícia. Volem que els mestres i alumnes descobreixin que ells mateixos són Bona Notícia. Els fets de cada dia, els petits gestos, els esdeveniments
que ens acompanyen, dia a dia, a les nostres vides són Bona Notícia. De la mateixa manera que la vida de Jesús de Natzaret va estar acompanyada de fets, paraules, gestos i decisions que van ser Bona Notícia. Ell mateix i la seva vida van ser i són Bona Notícia per al món.

Els objectius del racó són els següents:

1_Potenciar un canvi de paradigma sobre la realitat actual: Actualment vivim bombardejats de notícies negatives i d'un excés d'informació.
2_Desenvolupar una mirada diferent cap a la realitat i l'entorn és clau per viure la TUtopia
3_ Valorar les petites coses de la vida: La Bon Notícia no està en els diaris, sinó en tu i en la teva manera de veure el món. Apropar-nosa Jesús i a la seva Bona Notícia.
4_ Desenvolupar l'empatia, l'escolta empàtica i l'entesa mútua.
5_ Escoltar per ser entès.