Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 18 de març del 2021

Jornada Interdiocesana de Pastoral Juvenil 2021: eines per a l’acompanyament de la crida vocacional

Aquest dissabte s’ha celebrat la sisena edició de la Jornada Interdiocesana de Pastoral Juvenil. Per primera vegada i a causa de la pandèmia, s’ha realitzat de manera virtual, a través de la plataforma Zoom.
Prop d’un centenar de joves i animadors de les diòcesis catalanes i mallorquina s’han reunit per a participar d’aquesta formació, aquest any dedicada a com despertar i saber acompanyar la crida vocacional entre els joves.
La sessió ha començat amb la benvinguda i una pregària dirigida per mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona. Seguidament, ha iniciat la formació el ponent Fran Ramírez, responsable de Jóvenes de Acción Católica General. En aquesta xerrada marc, Fran ha exposat tot un seguit d’elements que fan possible aquest desvetllar de la crida vocacional i el seu acompanyament. Ha destacat la importància d’un context emmarcat en una comunitat de fe, que ajudi i faci possible aquest procés que ha de passar pel discerniment i l’acompanyament. (seguir llegint a "Església Jove")