Blog del Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana

Consulteu les condicions del curs a Banc Sabadell.

Benvinguts al blog del Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya).


Aquí hi trobareu l'actualitat de recursos, informacions i reflexions referents a l'àmbit de la pastoral educativa de l'Escola Cristiana a Catalunya. Trobareu més material endreçat de forma temàtica a "Vivit. Portal de pastoral educativa".



dijous, 5 de novembre del 2020

T'animes a ser una escola hospitalària? MigraStudium renova la seva proposta educativa

Ens plau fer-te arribar la proposta educativa que des de Migra Studium oferim a centres educatius per a treballar el fet migratori i la cultura d'hospitalitat. És una invitació a veure, commoure's i actuar davant la realitat, i té el desig d'apropar l'alumnat i professorat a la realitat que vivim, per ajudar així a construir una societat capaç d'oferir bona acollida i hospitalitat.

Si treballes en l'àmbit educatiu (escola, lleure..) t'animem a donar-li un cop d'ull i valorar si et pot ser útil. Si no, pots fer difusió i enviar-la a qui creguis li pot interessar.

Enguany, adaptem totes les activitats a les condicions i protocols COVID que tingui cada centre, oferint un híbrid entre presencials i online.

Per a qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari o enviant un mail a sensibilitzacio@migrastudium.org.

(Clica imatge per accedir al catàleg complet)